تعمیر دستگاه کپی ricoh
تعمیر دستگاه کپی ricoh
تیم مهندسی مجموعه آلفا تمام توان خود را به کار گرفته تا مقاله ای جامع و مفید ، در زمینه تعمیر دستگاه کپی ricoh را در اختیار شما عزیزان قرار دهد ، پس جهت کسب اطلاعات لازم به ادامه ی مطالب زیر بپردازید .
دستگاه کپی چیست ؟
توضیح کامل و جامع درباره دستگاه کپی آن است که این دستگاه می تواند با سرعت و دقت بالا برگه ها وعکس ها را کپی بگیرد . در اکثر دستگاه های کپی در حال حاضر از تکنولوژی ای به نام Xerography استفاده می کنند . در این فرایند از بارهای الکترواستاتیک بر روی یک نورگیر حساس به نور برای کارکرد دستگاه استفاده می کنند تا در مرحله ابتدایی کار بتوانند ذرات تونر (پودر) را بر روی کاغذ به شکل تصویر ایجاد کنند . بعد از این کار از حرارت ، فشار یا ترکیبی از آن دو استفاده می شود تا تونر بر روی کاغذ نوشته شود.
دستگاه فتوکپی توان آن را دارد تا از فناوری های دیگر مانند جت جوهر استفاده کند ، اما Xerography برای کپی در ادارات ، استاندارد به حساب می آید . اولین و نخستین نسخه دستگاه کپی ، در سال 1881 توسط دیوید جستتنر اختراع شد .
بیشتر بدانید : تعمیرات دستگاه کپی توشیبا TOSHIBA
برطرف کردن مشکلات دستگاه کپی
اگر دستگاه کپی شما دوچار مشکل شده است و نمی توانید ان را برطرف کنید می توانید با اعتماد به تخصص مهندسین این کانون دستگاه خود را در اختیار ما بگذارید تا به مشکلات دستگاه شما به صورت تخصصی رسیدگی شود . کانون الفا در مقاله ی چگونگی تعمیر دستگاه کپی ricoh قصد دارد به چندین مشکل دستگاه کپی شما بپردازد تا بتوانید ان ها را در منزل برطرف کنید .
پاک کردن درام دستگاه کپی
درام و تونر به همراه هم کار می کنند تا بتوانند کپی های خوبی در اختیار شما قرار دهند . اگر متوجه شدید صفحاتی از کاغذ کثیف است یا برخی از متون در آن دیده نمی شود به احتمال زیاد باید درام را تمیز کنید .
برای انجام این کار به دستکش لاتکس و سطح پوشیده شده نیاز خواهید داشت ، همچنین باید دستگاه را خاموش کنید و اجازه دهید خنک شود . اطمینان حاصل کنید که درام را در معرض نور زیاد قرار نمی دهید. درام را همانطور که در مرحله قبل بیان کردیم خارج کنید . درب کوچک و معلق موجود بر روی درام را باز کنید تا بتوانید به بخشی که نیاز به پاکسازی دارد دسترسی پیدا کنید .
حالا قادر خواهید بود درام را بچرخانید . به هنگام چرخش درام ، هر نوع کثیفی که در آن وجود دارد را به کمک یک دستمال نرم پاک کنید . زمانی که تمامی کثیفی ها از روی درام پاک شد ، درب معلق و آویزان آن را ببندید و درام را سر جایش بگذارید . دستگاه کپی را تست کنید تا مطمئن شوید کثیفی دیگری بر روی کاغذ نمایان نمی شود .
آیا دستگاه کپی دفتر ممکن است با ویروس آلوده می شود ؟
مطرح کردن این قضیه که آیا دستگاه کپی دفتر ممکن است با ویروس آلوده می شود ، کاملا به نوع دستگاهی بستگی دارد که از آن در محل کار یا منزل استفاده می کنید . اغلب دستگاه هایی در دفاتر مورد استفاده قرار می گیرد که معمولا به شبکه و وای فای متصل هستند . اگر دستگاه شما نیز چنین وضعیتی دارد ، امکان آلوده شدن دستگاه شما به ویروس وجود دارد .
اگر دستگاه شما دارای فضای ذخیره سازی داخلی است یا به فضای ذخیره سازی خارجی وصل شده است امکان آلوده شدن آن به ویروس وجود دارد . ویروس از سیستم آلوده به دستگاه وارد خواهد شد . برای جلوگیری از به جود آمدن چنین مشکلاتی باید شبکه موجود در دفتر را از نرم افزار های نامناسب و ناسازگار در امان نگه دارید .
کپی ها تغییر رنگ می دهند
تغییر رنگ کپی ها بدین معناست که اگر نسخه های کپی شده شما خیلی روشن یا خیلی تیره هستند ، به این معنی می باشد که کنترل های چگالی بر روی دستگاه کپی نامتعادل و نامناسب است ، در این هنگام تنها کاری که باید انجام دهید تنظیم دوباره آنها می باشد .
بیشتر مواقع ، مشکلات مربوط به روشنی و تاریکی صفحات کپی ، ناشی از عدم تعادل در کنترل چگالی دستگاه کپی است . ممکن است کسی به صورت ناخوداگاه تنظیمات را تغییر داده باشد و تصاویر را بیش از حد روشن یا تیره کرده باشد . در مورد این مشکل ، بازنشانی سطح چگالی بهترین راه حل است .
با این وجود اطمینان دارد این مشکل به خاطر به پایان رسیدن عمر درام باشد یا اینکه تونر دستگاه جنس نامناسبی دارد . اغلب از تونرها به کدهای تولید کننده نمی خورد و می توانند منجر به مشکلات مربوط به روشنی یا تیرگی شوند . بنابراین باید تونر جایگزین خریداری و نصب شود .
بیشتر بدانید : تعمیر دستگاه فتوکپی Konicaminolta
صفحات پیچ و تاب خورده داخل دستگاه کپی
هنگامی که صفحات کپی به صورت پیچ و تاب خورده و مشکل دار از دستگاه کپی خارج می شوند ممکن است باعث نگرانی کاربر و یا خراب شدن کار کارمند در اداره خود شود . این موضوع ممکن است در جلسات کاری یا اداری بسیار بد باشد . صفحات پیچ و تاب خورده اکثرا نتیجه فید نادرستو اشتباه و رولرهایی است که باعث ایجاد گیر کردن کاغذ یا به هم چسبیدن آن ها شدند .
مشکلات مرتبط با سینی کاغذ و رطوبت ایجاد شده توسط آب و هوای مرطوب و اسمبلی Fuser می تواند منجربه پیچ و تاپ خوردن کاغذ توسط دستگاه کپی شما شود . برای مشکلات مرتبط با سینی کاغذ می توانید به دنبال خرید جایگزین باشید . با اینحال تعمیر fuser و رولر فید کاغذ نیازمند کمک یک مسئول فنی و مهندس متخصص در این زمینه است .
بیشتر بدانید : تعمیر دستگاه فتوکپی شارپ SHARP
مجموعه آلفا در تلاش است تا تمامی مشکلات شما عزیزان را در زمینه تعمیر دستگاه کپی ricoh برطرف سازد . کافیست اعتماد کنید ، هدف آلفا تنها جلب رضایت شماست …
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.