رفع مشکلات اسکنر ROVE

رفع مشکلات اسکنر ROVE
رفع مشکلات اسکنر ROVE

تعمیر و برطرف کردن مشکلات یک اسکنر نیاز به اطلاعات دارد . مشکلات اسکنرها به دو دسته ساده و پیچیده تقسیم بندی می شود که مشکلات ساده اسکنرها با کمی اطلاعات توسط کاربر امکان برطرف شدن دارند اما مشکلات پیچیده و سخت اسکنرها نیاز به تخصص و عملیات مهندسی دارند که در این صورت می توانید با اعتماد به این کانون مشکل اسکنر خود را برطرف کنید . همچنین با مطالعه مقاله رفع مشکلات اسکنر ROVE میتوانید تا حدودی مشکلات دستگاه خود را برطرف کنید . در غیر این صورت در قسمت تماس با ما مشکلات خود را با مشاورین ما در میان بگذارید .

۱. چگونه باید پاکت کاغذی را اصلاح کنیم ؟

کاغذ های از جنس برگه کاغذ به نسبت ، بیشتر از بقیه موارد رایج در میان عموم به حساب می آید . در صورت وجود چنین مشکلی در ابتدا کاغذ را خارج کنید و تمامی فاپ ها را باز کنید و  آن را بررسی کنید . امکان دارد برای دسترسی به این بخش مجبور به استفاده از یک چراغ قوه و یک پنس برای بررسی بخش داشته باشید به ویژه اگه کاغذ درگیر بسیار ریز یا تکه تکه شده باشد .

به زیر چاپگر خود نگاه کنید امکان آن وجود دارد که یک پنل دسترسی وجود داشته باشد که این مکان تعبیه شده ، برای بررسی و تمیز کردن سیستم تغذیه کاغذ در دستگاه  می باشد .

نکته دیگری که باید به آن توجه داشت این است که برخی از کاعذ های قدیمی امکان دارد حاوی مقداری رطوبت باشد و این رطوبت باعث درگیر شدن چندین کاغذ در این دستگاه شود . پس بهتر است قبل از استفاده از کاغذ اطمینان حاصل کنید که برگه شما دچار هیچ رطوبتی نیست .

همچنین به این نکته نیز توجه داشته باشید که هرچه کاعذ شما نازک تر باشد کیفیت چاپ شما بیشتر و دستگاه شما کمتر دچار مشکلاتی از این قبیل می شود .

بیشتر بدانید : همه چیز درباره انواع کاغذ کش ها

۲. هنگامی که صفحات وب و اسناد و عکس ها به طور کامل و درست چاپ نمی شود

صفحات وب

این امکان وجود که صفحات وب در هر اندازه باشد و این متغیر بودن اندازه ممکن است باعث ایجاد مشکل در دستگاه شما شود . همیشه گزینه preview print را انتخاب کنید تا بتوانید مشاهده کنید چه چیزی دریافت خواهید کرد. ممکن است شما به همه صفحات نیاز نداشته باشید . از این گزینه هنگام چاپ برای انتخاب صفحه برای چاپ استفاده می شود .

اسناد اداری

اگر می خواهید یک صفحه اکسل ، word … را چاپ کنید حتما مطمئن شوید فقط سلول هایی را که لازم دارید تا قبل از کلیک روی گزینه پرینت گرفتن چاپ کنید را انتخاب کنید . سپس شما می توانید گزینه چاپ را انتخاب کنید و گزینه های دیگر را تغییر دهید تا مطمعن شوید که ان را در ورق A4 مناسب می کند .

عکس و تصویر

برای عکس یا تصاویری که می خواهید چاپ کنید اغلب بهتر است آن را در ویندوز اکسپلور راست کلیک کرده و روی پرینت کلیک کنید . به این ترتیب شما می توانید انتخاب کنید که چه مقدار تصویر هر عکس را چاپ کنید . اگر چندین عکس را در یک پوشه انتخاب کنید سپس روی آن کلیک راست کنید و پرینت را انتخاب کنید تا بتوانید همه آن ها را در یک بار چاپ کنید .

اسکن کردن یک سند

اسکن کردن یک سند

ابتدا اسکنر را به کامپیوتر متصل کنید و نرم‌افزار مخصوص به آن را نصب نمایید . در اکثر مواقع همراه با اسکنر برنامه‌های مخصوص اسکن و ویرایش عکس وجود دارد . اما از آن‌ جایی که اسکنر و برنامه‌های اسکن زیادی وجود دارند ، بهتراست از نرم‌افزار اسکن که همراه نسخه‌های  Professional، Enterprise  و Altimate  ویندوز۷ نصب می‌شود ، استفاده کنید .

به منوی Start بروید و سپس یه سراغ منوی All Programs رفته و بر روی برنامه‌ ی Windows Fax and Scan  کلیک کنید .  این نرم‌ افزار به صورت default در ویندوز وجود دارد ؛ برای آغاز عملیات اسکن در گوشه پایین سمت چپ روی Scan کلیک نمایید .  با انجام دادن این کار به بخش اسکن نرم‌ افزار وارد می ‌شوید ،  حال بر روی دکمه New Scan در بالا و گوشه سمت چپ کلیک کنید .

بیشتر بدانید : اسکنر تخت چیست و چگونه فعالیت میکند ؟؟

 

با کلیک بر روی گزینه کادری به نام New Scan نمایش داده می‌شود . در بالای کادر می‌توانید نام اسکنر را مشاهده نمایید . در صورتی که بیش از یک اسکنر به کامپیوتر متصل باشد می‌ توانید با کلیک بر روی دکمه Change  یک اسکنر دیگر را انتخاب کنید ، در نهایت بر روی دکمه Preview کلیک نمایید . با انجام این کار اسکنر شروع به کار می کند  و در سمت راست کل بستر اسکنر را مشاهده می کنید .

نقطه‌ چینی که مشاهده می کنید منطقه ‌ای را که اسکن شده است را برای شما مشخص می کند . در نتیجه می ‌توانید با درگ کردن گوشه‌های مستطیل محدوده‌ ای که می‌ خواهید اسکن شود را کوچک‌‌‌‌‌ تر کنید ، می‌توانید برای این کار اشاره کننده موس را روی لبه‌ های نقطه‌ چین قرار داده و درگ کنید .

حال در این قسمت به منوهای سمت چپ می‌پردازیم ، در بالا یک منوی به نام Profile قرار دارد ، در این منو نوع چیزی را که قرار است اسکن شود انتخاب می کنید . گزینه همیشه پیش ‌فرض عکس می ‌باشد ، این گزینه به معنای این است که اسکن به صورت رنگی انجام می‌شود .

با کلیک روی Documents و دکمه Preview مشاهده خواهید کرد که اسکن به صورت سیاه سفید انجام می‌شود . از این گزینه می‌ توان برای اسکن کردن سندهای متنی  و نیز ایجاد یک نسخه سیاه و سفید از یک عکس رنگی استفاده کرد ، انتخاب Documents باعث ایجاد فایل‌های کم حجم ‌تر خواهد شد .

اغلب اسکنرها دارای Document feather می باشند و می توانند تعداد زیادی سند را به طور هم‌ زمان اسکن کنند ، بنابراین اگر اسکنر به چند روش عمل اسکن را انجام می‌دهد ، می‌توانید در منوی Source منبع اسکن را تغییر دهید ، در این مورد تنها گزینه Flatbed موجود است .

کمی پایین‌تر سه گزینه Color format، File type  و Resolution قرار دارند ، گزینه پیش فرض Color format  بستگی به انتخاب Photo یا Documents در منوی Profile دارد ، اگر Documents را انتخاب کنید ،  Color format نیز به Grayscale تغییر می‌ یابد . با انتخاب دوباره Photo گزینه Color format نیز به Color تغییر می‌یابد ، در نهایت می ‌توانید یکی از گزینه‌های Color،Grayscale وBlack and white  را انتخاب کنید .

در منوی ‌File type ، می‌توانید گزینه TIF را انتخاب کنید تا اسکن با بالاترین کیفیت انجام شود . گزینه JPG معمولاً برای عکس‌های مربوط به  وب انتخاب می‌شود ،PNG  هم کاربردی مانند JPG دارد ،MBP یا Bitmap امروزه کاربرد زیادی ندارد .

حال به بررسی Resolution می‌پردازیم .  رزولوشن روی کیفیت تصویر و همچنین حجم فایل تاثیر دارد ، یعنی هر چه قدر رزولوشن‌ بالاتر باشد داده‌های بیش‌تری از عکس اسکنمی‌شوند و به همان میزان حجم فایل بیشتر خواهد شد .

 واحد رزولوشن DPI مخفف Dot per inch به معنی نقطه در اینچ می‌باشد ، هر چه تعداد نقاط بیشتر باشد رزولوشن افزایش می‌یابد . اگر می‌ خواهید فایل اسکن شده برای اهداف زیادی قابل استفاده باشد ، ۳۰۰DPI برای شروع مناسب است .

با این رزولوشن حتی اگر تصویر اسکن شده را چاپ کنید کیفیت مناسبی خواهد داشت، اگر قصد دارید فایل را ایمیل کنید و یا بر روی وب قرار دهید، همچنان می‌توانید با روزلوشن ۳۰۰ اسکن کنید اما پیش از ارسال باید با برنامه‌هایی مانند فتوشاپ رزولوشن و اندازه فایل را کاهش دهید .

مشکلات اسکن کردن سند

بیشتر بدانید : یونیت فیوزینگ چیست ؟؟؟

برای تصاویری که برای قرار دادن روی وب اسکن می‌شوند معمولاٌ رزولوشن بر روی ۷۲ تنظیم می‌شود . البته توصیه نمی‌ شود که با این رزولوشن اسکن کنید ، بهترین کار این است که قبل از کاهش رزولوشن تصویر را با رزولوشن بالا اسکن نمایید تا با رنگ‌ها و جزئیات زیادی اسکن شوند .

 اگر طرز استفاده از نرم‌افزارهای ویرایش را نمی‌دانید ، می‌توانید برای ارسال تصاویر در اینترنت با رزولوشن ۷۲ آن‌ها را اسکن نمایید. با استفاده از دو فلش کنار فیلد مربوط به آن می‌توانید رزولوشن را تغییر داده و یا عدد مورد نظر را در فیلد وارد کنید .

دو گزینه دیگر که آخرین گزینه ها به حساب می آیند Brightsness و Contrast می‌باشد ، با استفاده از لغزنده‌های مربوط به آن‌ها می‌ توانید کنترل زیادی بر روی تصاویر خود داشته باشید ، برای اینکه تاثیر این دوگزینه را بر روی تصویر مشاهده کنید  پس از هر تغییر بر روی دکمه Preview کلیک کنید .

مشاهده می کنید هر بار که درمنوهای بالا تغییری ایجاد کنید تصویر موجود در کادر سمت راست ناپدید می‌شود . برای دیدن تغییرات انجام شده باید دوباره روی Preview کلیک کنید ، البته توجه داشته باشید که این دو گزینه تاثیر چندان زیادی نخواهند داشت و بهتر است در این تنظیمات تغییری ایجاد نکنید و بعد از اسکن توسط نرم‌افزار مخصوص ویرایش عکس تنظیمات دلخواه را اعمال کنید .

اغلب نرم‌افزارهای اسکن دارای تنظیمات خوبی برای تنظیم عکس می‌باشند حتی در این موارد نیز توصیه می‌شود در هنگام اسکن تنظیماتی انجام نداده و این کار را به نرم‌افزارهای مخصوص ویرایش عکس بسپارید . در نهایت پس از آن‌ که تمام گزینه‌ها و منوها را تنظیم کردید ، می‌توانید روی دکمه Scan کلیک نمایید .

اکنون اسکنر شما کار اسکن را آغاز می نماید و تمام تنظیمات انجام شده را در نظر می‌گیرد ، پس از پایان کار تصویر اسکن شده در پنجره اصلی برنامه به نمایش درمی‌آید ، روی دکمه Maximize کلیک کنید تا تصویر بزرگ‌‌تر دیده شود و بتوانید بهتر آن را مشاهده نمایید.

کانون آلفا تمام توان خود را به کار گرفته تا مطالبی مفید و جامع در زمینه رفع مشکلات اسکنر ROVE ارائه دهد . در صورت وجود هرگونه مشکلی در این عرصه از دستکاری دستگاه خود توسط افراد ناآشنا با این حرفه اجتناب کنید و از مهندسین مجرب و متخصص کمک بگیرید زیرا هدف آلفا تنها جلب رضایت شما عزیزان است ، کافیست اعتماد کنید …

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *