چیپست چیست

چیپست چیست ؟
در واقع کلمه چیپست با نام انگلیسی Chipset از کلمه انگلیسی Set of Chip یعنی سری از چیپ ها برگرفته شده است . در زمان های قدیم بر روی هر نوع سیستمی از تعداد زیادی آی سی استفاده می شد که این عمل سبب بروز مشکلاتی شد که در ادامه و با پیشرفت تکنولوژی تفکر یکی کردن این آی سی ها سبب بروز چیپ ست ها شد . در واقع اگر بخواهیم چیپست ها رو به زبان آمیانه تعریف کنیم مجموعه ای از آی سی هاست که در یک آی سی بزرگتر تعبیه شده اند که با این کار هم در صرف هزینه صرفه جویی شده است و هم در کم حجم کردن برد ها .
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره چیپست ها میتوانید اینجا کلیک کنید .
پرینتر چیست ؟
پرینتر یکی از تجهیزات جانبی رایانه به حساب می آید که نام آن در زبان فارسی نیز چاپگر نامیده می شود . پرینتر وسیله ای است که به کاربر این امکان را می دهد که بتواند تصویر نمایش داده شده بر روی صفحه مانیتور را بر روی کاغذ چاپ کند . انواع چاپگرها براساس نوع استفاده کاربر به دو دسته ( رنگی ) و( سیاه و سفید ) تقسیم می شوند . برای اولین بار چستر کارلسون در سال 1938 توانست پرینتر را اختراع کند . پس از آن مهندس گری استارات در سال 1977 توانست با اضافه کردن چند ویژگی جدید وبا ایده گرفتن از دستگاه کپی , دستگاه چاپگر لیزری را اختراع کرد .
پرینترها در ابتدا فقط به عنوان تجهیزات مورد نیاز اداره ها و اماکن عمومی کاربرد داشت اما با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی این دستگاه به یک دستگاه مورد نیاز و مورد استفاده در بین وسایل خانگی تبدیل شد . امروزه این دستگاه را یکی از تجهیزات جانبی ضروری و کاربردی رایانه های می دانند . نخستین سازنده چاپگر یا پرینتر در دنیا کمپانی اپسون نام دارد . این کمپانی یک شرکت فناوری ژاپنی به حساب می آید که به عنوان بزرگ ترین تولید کننده پرینتر و تجهیزات مرتبط با تصویربرداری شناخته شده است . هم اکنون پرینترهای موجود در سراسر دنیا به 5 دسته ی چاپگر های ماتریس سوزنی , چاپگر لیزری , چاپگر جوهر افشان , تماسی و غیر تماسی تقسیم بندی می شوند .
بیشتر بدانید : تفاوت پرینتر جوهری و لیزری چیست ؟؟
تعریف کلی کارتریج
منبع و مکان قرار گرفتن رنگ های چاپگر است که در چاپگر های جوهرافشان به محفظه ای که در آن جوهر دستگاه قرار دارد و در پرینتر های لیزری به محفظه ای که پودر دستگاه در آن قرار دارد کارتریج می گویند . در پرینترهای جوهرافشان دستور پرینت توسط جوهر و به وسیله هد کارتریج روی کاغذ انتقال پیدا می کند اما در پرینتر های لیزری انتقال دستور پرینت روی کاغذ به وسیله پودر و از طریق درام کارتریج انجام می شود . در نتیجه هد و درام در کارتریج های جوهری و لیزری وظیفه انتقال اطلاعات و چاپ آنها روی کاغذ را بوسیله مواد مصرفی عهده دار می باشد . بهتر است به ادامه ی مطلب چیپست چیست توجه فرمایید .
بیشتر بدانید : چگونه کارتریج خود را شارژ کنیم ؟؟؟

چیپست کارتریج
چیپست کارتریج وسیله ای است که وظیفه آن شمارش و کنترل تعداد برگ هایی است که یک کارتریج تونر مشخص و ظرفیت کاست خاص را به چاپ می رساند . در واقع تونری که داخل کاست قرار دارد در صورتی که مواد مصرفی دستگاه تمام شود یا موردی برای دستگاه پیش بیاید به کاربر هشدار می دهد . وظیفه دیگر این بخش آن است که به تشخیص سلامت ، اصلی بودن و قابلیت چاپ داشتن کارتریج نیز بپردازد .
بیشتر بدانید : بهترین زمان تعویض کارتریج چه موقعی است ؟؟
انواع چیپست کارتریج
چیپست کارتریج در انواع مختلفی می باشند که عبارتند از: چیپست کارتریج رنگی ، چیپست کارتریج سیاه و سفید ، چیپست کارتریج درام .
چیپست کارتریج رنگی
این نوع چیپست برای کارتریج های رنگی لیزری و جوهرافشان کاربرد دارد . چیپست کارتریج رنگی در مجموعه ای چهارتایی برای رنگ های اصلی مشکی ، آبی ، قرمز و زرد عرضه می شود که وظیفه شمارش تعداد برگ چاپ شده توسط کارتریج را برعهده دارد .
چیپست کارتریج سیاه و سفید
این نوع چیپست برای کارتریج های سیاه و سفید جوهرافشان و لیزری استفاده می شود . این چیپست به صورت تکی و برای رنگ مشکی تولید و در بازار موجود می باشد . وظیفه آن نیز شمارش تعداد برگ چاپ شده توسط کارتریج است .
چیپست کارتریج درام
این چیپست برای کارتریج های درام (یونیت) رنگی ، سیاه و سفید لیزری استفاده می شود که وظیفه آن شمارش تعداد برگ چاپ شده در زمان نصب یونیت را بر عهده دارد . چیپست کارتریج درام به صورت تک عرضه می شود که درام پیغام هشدار تعویض یونیت دولوپر را پس از رسیدن به مرز مشخصی اعلام می کند .
مرکز آلفا در تلاش است با علم و آگاهی که در این زمینه دارد بتواند به شما یاری برساند تا موجب رضایت مندی و اعتماد بیشتر شما نسبت به این کانون شود . کانون آلفا با علم وتخصص کامل در این زمینه در خدمت شماست زیرا تنها هدف ما جلب رضایت شماست . فقط کافیست اعتماد کنید …
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.